En ny art flytter ind – en ny side oprettes

Tilbage i 2007-09 havde jeg ørkenrotter – noget jeg pga. manglende overskud, tid og en voksende allergi overfor alle mine dyr måtte opgive. Men lysten til ørkenrotter forsvandt aldrig.
Jeg fik styr på allergien og heldigvis betød det at jeg ikke behøvede at opgive ørkenrotterne for altid.
Jeg faldt efter nytår i med begge ben, da jeg aftalte et besøg hos en avler i Hadsund.

Så nu åbnes der en side op igen for mine nye ørkenrotter. Hvad tiden med ørkenrotterne vil bringe ved jeg ikke endnu – det ved jeg forhåbentligt meget mere om, når jeg har været på besøg i Hadsund og finde ud af hvilke to, der skal med hjem til Aalborg.

De gamle ørkenrotter vil få et mindeindlæg her i bloggen, med de gamle billeder jeg har kunne finde af dem – for de er ikke glemt!

Med tiden håber jeg, at bloggen her vil blive fyldt med fortællinger om mine ørkenrotter, test af diverser produkter, som jeg indkøber for at give dem et sundt, spændende og varieret liv i form af nyt godt foder og tilbehør – og ikke mindst billeder i massevis for at vise hvor skønne nogle små dyr, sådan nogle ørkenrotter er.