Foråret er på vej

… og det er babyerne også nu, så nu starter det sjove “arbejde” med opdrættet 🙂

Årets første kuld er nu født for 9 dage siden, mit Æ kuld som er mellem Rip og VapVap: http://gerbil.satomi.dk/opdraettet/nuvaerende-kuld/

Det var lidt en overraskelse, at det lige var VapVap, som Rip fik parret først, da hun også er burets yngste.
Jeg havde nok håbet på, at det ville være Soul, Blinkie og Bitten, som Rip ville finde interesse for først –  men jeg klager ikke over, at jeg nu ved, at Rip har opdaget, hvad damerne er for noget.
Soul viste mig i går, at hun muligvis også bærer rundt på en lille babybule, så måske Rip alligevel er ved at have charmet sig ind på de ældre tøser også nu.

Foråret plejer altid at sætte gang i de unge hanner, så nu håber jeg på et forår og en sommer med mange dejlige kuld, så vi kommer nærmere målet – blue burmese og blue siamese.

Følg med på kuld-siden og på facebook. Jeg forsøger at få opdateret herinde løbende, både med nye kuld og hvilke unger, som er ledige til salg og hvilke, der allerede er reserveret.
så til Maj-Juni håber jeg på, at der er salgsklare unger igen, hvis nogle skulle være interesseret i et par satomi-ørkenrotter.

Mine unger får som altid en stamtavle med sig, den både printes og kan findes online på min stamtavle-database – www.stambog.satomi.dk
På databasen ligger både kuldets fælles stamtavle og den enkelte unges stamtavle.
Ud over stamtavle får den en god madpakke med, råd og vejledning i form af pasningsvejledning, en smule af bundstrøet fra buret, så de har lidt vanlig duft med sig – og naturligvis altid online hotline til mig via mail eller pb på facebook, hvis der opstår spørgsmål.

Ud over de nuværende og kommende babyer, er jeg i gang med at få registreret alle mine dyr i opdrættet på min nye online database.
Den mangler stadig rigtig mange dyr, men jeg håber på, at få den opdateret hurtigst muligt.
Det er ikke utænkeligt at arbejdet med databasens indhold og udseende også får indflydelse på hjemmesiden, så denne også får en ny overhaling på layoutet.

Jeg glæder mig rigtig meget til 2017 – det bliver et spændende år, men mange muligheder i avlsgruppen.