Udstilling og babyboom

Endelig er det på tide at skrive et helt igennem positivt indlæg her på bloggen igen.

I lørdags var jeg på udstilling med Manse, Teddy og Poker – Sweetie og Blinkie var med deres far som selskabsdyr, for de var jo endnu ikke gamle nok til at blive udstillet selv.
Jokes skulle have været med – men hun er i “lykkelige omstændigheder” igen, så vi glæder os meget til at se, hvilke fine unger der kommer.

Der må siges at være babyboom hos Jokes og det er virkelig dejligt at se, at hun trives SÅ godt i rollen som mor.
Poker har nu fædret 5 kuld med det kommende kuld – og derfor får han nu også lov at blive fri for flere parringer. Han vil over de næste uger bliver sammenført med drengegruppen Manse og Teddy.

I lørdags var vi som sagt på udstilling i Plantorama Aalborg.
Poker fik 88 point i Standard klassen og titlen Promising. En rigtig fin bedømmelse, men han mangler stadig udvikling. En udvikling, som helt sikkert kommer, nu hvor han ikke længere skal tænke på damer.
Manse var i Kæledyrsklassen. Trods han havde slidt noget pels af for 2 uger siden, så formåede han at charme dommeren til hele 92 point og titlen junior Champion i kæledyr.
Teddy tog kejler på udstillingen. Han var også i Standard klassen og fik hele 96 point og dermed titlen jr Champion i standard. Han blev ydermere Best In Show, så det er jeg meget stolt af.
Herunder er lidt billeder af dyrene og deres præmier – i aften bliver der taget nye billeder af hele flokken og ikke mindst af vinderne MED deres præmier.

Det er dejligt at sundheden nu endelig er i top igen herhjemme – selv lille Blinkie, som var meget sat tilbage i væksten, stormer nu frem og æder sig større og større for hver dag.