Hø – berigelse i omgivelser og redemateriale

I går forsøgte jeg sådan lidt for sjov at se, hvordan de to ville reagere på en toiletrulle fyldt med hø. Jeg må indrømme jeg er meget positivt overrasket – de virkede nærmest lykkelige over denne rulle fyldt med hø og gik i gang med det samme med at gnaske løs i det og slæbe det ind i reden. De har nu brugt lidt over et døgn på at tosse rundt med høet og det er også brugt til at afstive en tunnel eller to allerede. Om de faktisk har spist noget af det – jeg vil ikke afvise det! men jeg tror heller ikke det er deres foretrukne føde. Jeg vil have undersøgt om de får noget næring ud af hø, eller om det er ren og skær sjov for dem. Uanset må jeg jo nok fremover erkende at de skal have lidt hø i ny og næ – især i toiletrullen! Det var virkelig et hit! 🙂

Jeg har fundet noget hø som er forholdsvist blødt – og vigtigst af alt stort set støvfrit. til to ørkenrotter er prisen for 20,- for en pose ikke så dyrt 🙂  Det er Vita krafts Alpehø – noget af det eneste hø jeg kan have i huset uden at få allergisk reaktion.

Samtidig var jeg omkring Søstrene grene efter en nu krukke til sandbadet – på den måde kan de have mere sand at tage gode sandbad i, uden at sandet ender ud i hele buret.