Velkommen til to nye piger

De to nyeste i flokken herhjemme må hellere få en rigtig velkomst her på bloggen 😀

To piger er nu flyttet ind i huset og den første har allerede en fast plads i hierarkiet i avlsgruppen.
Kasse’s Groovalicious Pizzaz Soulstar – eller bare Soul, som jeg kalder hende er fra min gode veninde Ane.
Soul var en tro kopi af sin far Solo, som trods han ikke typemæssigt er den bedste – så er hans personlighed enorm og fantastisk.
Jeg har tidligere haft et par piger fra de linjer (Bette og Bellis), men det var desværre i den periode med sygdom, som de tabte kampen til.

Derfor er jeg enormt glad for, at jeg nu har Soul – hun ligner sin far helt enormt både på den dejlige personlighed og den manglende type 😉
Hun er mere et kæle-projekt end hun er egentligt avlsprojekt, men omvendt kan hun også tilføre en ny gren til genpuljen, så den lidt svage type er jeg sikker på, at der hurtigt “indhentes” på Souls efterkommere, da resten af gruppen er meget homogen i type-udviklingen.
Soul er en sød, men bestemt pige. Hun passer heldigvis godt ind i gruppen og er lynhurtigt blevet alfa’ens (Jokers) højre hånd.

 

Sent i går aftes fik jeg endnu en pige hjem til avlsgruppen – AGB VapVap – fra Annes opdræt.
VapVap er stadig bare en sød lille baby-nysgerrig pige. Hun er kun lige fravænnet, så i går aftes blev hun installeret i et godt midlertidigt bur med mad, skjul og vand.
Når hun lige har fået lidt ro skal hun langsomt introduceres via splitbur til avlsgruppen med de andre piger og forhåbentligt går hun direkte ind i gruppen uden de store problemer.

Jeg har længe ønsket mig at få re-introduceret siamese i mit opdræt igen, da det jo var der jeg “startede” min rigtige interesse for ørkenrotterne sammen med de blå.
VapVap er også lille et frisk pust i genpuljen herhjemme og hun ser indtil nu rigtig lovende ud.
VapVap’s mors linjer kender jeg lidt til – det er ud af gammel-kendte danske linjer med Feodor som morfar, tilsat nye linjer fra Holland på mormors side.
VapVap’s fars linjer er ukendte for mig, da de er ud af ikke-registrerede linjer.
Jeg er meget spændt på hendes udvikling og hvad hun bringer af fremtid til mit opdræt. Det er ingen hemmelighed at jeg længe gerne har ville have siamese ind over mit blue burmese projekt – og jeg håber meget at VapVap her kan bidrage med en masse gode egenskaber til dette projekt.