Udstilling i Givskud – alle meldt til :)

Så er udstillingsåret 2017 skudt i gang – og jeg har vredet armen om på mig selv og tilmeldt begge bander – både hele drengegruppen og hele avlsgruppen – til årets første udstilling i marts måned fordelt på både Standard, Sjælden Variant og Kæledyrsklassen.

Dansk Mus & Gerbil afholder nemlig udstilling d. 4. marts i Givskud:
http://musgerbil.dk/?tribe_events=udstilling-i-givskud

Jeg må indrømme, at jeg virkelig glæder mig til at tage hul på endnu et udstillingsår, og skulle et par hunner blive hjemme pga. eventuel drægtighed, så har jeg alligevel en masse fine ørkenrotter at have med.

Jeg håber vi ser mange flere ørkenrotter end bare lige mine til udstillingen, og et lille slag for eventuelt interesserede, så er det her en god mulighed for at komme og se og høre mere om ørkenrotter.
Er der nye, som mangler hjælp til at opstarte udstilling, så giv mig lige et praj – jeg har altid lidt ekstra udstillingskasser osv. og jeg hjælper meget gerne nye i gang med denne skønne hobby 😀